Els Ferrocarrils de la Generalit funcionaran tot la nit de cap d'any


  • Comparteix:

Els Ferrocarrils de la Generalitat funcionaran tota la nit de cap d'any amb una freqüència de pas de 20 i 45 minuts a la línia del Vallès a Terrassa (S1) i Sabadell (S2). A més, els ferrocarrils també funcionaran a la zona urbana de Barcelona i a la línia del Baix Llobregat.

Totes aquelles persones que hagin pensat deixar el cotxe a casa la nit de cap d'any ho podran fer ja que els Ferrocarrils de la Generalitat incrementaran els seu servei, ampliant la freqüència de pas al llarg de tota la nit.

Pel que fa a línia que arriba fins a la nostra ciutat, la línia del Vallès, els combois arribaran fins a Sant Cugat cada 25 minuts, pel que fa a final de trajecte de les línies a Terrassa (S1) arribaran cada 50 minuts i a Sabadell (S2) cada 45 minuts. A més també funcionaran les línies del Metro del Baix Llobregat (L8), la línia de Reina Elisenda (L6) i la línia de Balmes.

Pel que fa a la parada de Plaça Catalunya a partir de les 10 de la nit del dia 31 de desembre romandrà tancada la sortida de plaça de Catalunya- Rambles amb l'objectiu de contribuir a un cordó de seguretat que el Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona per tal d'evitar actes vandàlics com ha passat anys passats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.