L'Ajuntament incrementa les mesures per acabar amb l'aparcament en doble fila


  • Comparteix:

El consistori posarà banderoles i comprarà una càmera especial per filmar els cotxes mal aparcats des d'un vehicle

El consistori posarà banderoles i comprarà una càmera especial per filmar els cotxes mal aparcats des d'un vehicle

L'Ajuntament de Sant Cugat disposarà, en un futur, d'una càmera que permetrà, des d'un vehicle, filmar aquells cotxes aparcats en doble fila, per tal de poder-los sancionar. Aquesta mesura, sumada a la presència d'agents de paisà i a una nova campanya de banderoles informatives, té l'objectiu d'acabar amb actituds incíviques com l'estacionament dels vehicles en espais no autoritzats.

La segona fase de la campanya de civisme engegada pel consistori vol incidir, especialment, en la problemàtica de l'aparcament en doble fila.

Amb aquest objectiu, l'Ajuntament col·locarà durant els propers dies banderoles amb el missatge 'Aparcar en doble fila costa 90 euros', amb la voluntat de dissuadir les persones que tendeixen a estacionar el seu vehicle en doble fila o en espais no autoritzats.

Així ho ha explicat l'alcalde, que ha apuntat que els resultats d'aquestes actuacions no podran valorar-se fins més endavant. Lluís Recoder ha afegit també que les banderoles no seran l'única mesura per acabar amb aquests comportaments.

Lluís Recoder

Tot això s'ha de veure al final d'un procés, ara és molt d'hora. Però durant els propers dies començaran a aparèixer banderoles dient que no s'aparqui en doble fila en els llocs on la gent acostuma a fer-ho, però no posarem només banderoles


En aquest sentit, l'alcalde ha explicat també que la ciutat compta ja amb agents de paisà que s'encarreguen de detectar aquells comportaments incívics i sancionar els seus responsables. A tot això, s'hi afegirà una càmera de filmar que permetrà, des d'un vehicle, anar gravant aquells cotxes que estiguin mal estacionats per així poder multar-los.

Lluís Recoder

Ara tenim en marxa la compra d'una càmera que es col·locarà en uns vehicles especials que aniran circulant i captant els cotxes aparcats en doble fila


Des de l'Ajuntament han recordat també que les sancions per incivisme tenen prioritat i que es posaran tots els mecanismes a l'abast per garantir el cobrament d'unes multes que, en el cas de temes de circulació viària, poden anar dels 90 als 120 o fins i tot als 300 euros, si es produeix un excés de velocitat.

Totes aquestes accions s'emmarquen dins la segona fase de la campanya de civisme, que sota el lema 'Sant Cugat cívic. També és cosa teva', vol combatre actituds com l'excés de soroll, la brutícia o la presència de voluminosos al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.