Recoder se sotmet al qüestionari dels més petits en la tradicional entrevista de l'Envelat


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat s'ha sotmès, un any més, al tercer grau dels més petits de la ciutat durant l'entrevista que els nens i nenes li han fet a l'Envelat de Nadal. Com ja és habitual, la professió d'un alcalde és el que crida més l'atenció de la canalla, però Recoder també ha hagut de respondre qüestions com la situació de la nova televisió digital terrestre a la nostra ciutat o si es faran més obres.

Per què és alcalde, de quin equip és o si coneix Elvis Presley han estat algunes de les preguntes més curioses que els més petits han fet a l'alcalde de la nostra ciutat en la tradicional entrevista que el polític concedeix als més petits a l'Envelat de Nadal. Recoder ha hagut de respondre a menys preguntes compromeses que en d'altre edicions. Tot i això s'ha hagut d'enfrontar a preguntes d'actualitat, com la que li ha fet el nen Marc López-Rodó sobre l'existència d'una televisió a Sant Cugat.

Marc López i Lluís Recoder

Com se't va ocórrer fer una TV a Sant Cugat? No se'ns va ocórrer a nosaltres, ja existia, però ara sí que estem treballant en la TDT


La roda de premsa s'ha celebrat en una de les carpes que aquests dies ocupen el Parc Ramon Barnils. en el marc de l'Envelat de Nadal. Recoder s'ha felicitat pel número de visitants, tant grans com petits, que fins ara s'han acostat a l'Envelat.

Lluís Recoder

El dia de inauguració hi havia molta gent o sigui que crec que té molt bona rebuda


Entre els petits que han participat d'aquesta especial roda de premsa s'han sortejat quatre entrades per l'espactacle que el Circ Cric portarà a la nostra ciutat el proper 7 de gener. Els guanyadors de les quatre entrades dobles han estat Carla Garcia, Anna Aragonès, Paula Galván i Joan Iglesias. L'entrevista s'ha emès en directe al magazine Sant Cugat a Fons presentat i dirigit per Sílvia González.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.