Tres encaputxats agredeixen una persona a Mira-sol la nit de Cap d'Any


  • Comparteix:

Tres individus encaputxats van agredir una persona la nit de Cap d'Any a Mira-sol. Els fets, que ja estan en mans de la justícia, podrien relacionar-se amb una venjança, segons fonts de la Policia Local. Aquesta ha estat l'única incidència destacable d'una nit de Cap d'Any que s'ha caracteritzat per la tranquil·litat i l'absència d'incidents.

Cinc minuts després de les campanades de Cap d'Any, tres individus encaputxats van agredir una persona a la Rambla del Jardí, a Mira-sol, i van fugir. La principal hipòtesi de les investigacions, que estan en mans de la justícia, és que el mòbil de l'agressió va ser una venjança, com explica l'intendent en cap de la Policia Local, Moisés Simon.

Moisés Simon

La única incidència destacable va ser una agressió a Mira-sol, a la Rambla del Jardí. Tres individus encaputxats van agredir una persona. Podria tractar-se d'una venjança. S'han obert diligències judicials.


A banda d'aquesta agressió, la nit de Cap d'Any a Sant Cugat va ser tranquil·la i sense incidències destacables, segons la Policia Local. L'intendent en cap, Moisés Simon, afirma que la nit va ser similar a la d'un cap de setmana qualsevol.

Moisés Simon

Faig un balanç molt positiu. La Policia Local va muntar un dispositiu especial de prevenció. Va ser una nit molt tranquil·la, pràcticament com un cap de setmana normal.


El dispositiu especial de la Policia Local va incloure la ubicació permanent de quatre cotxes patrulla a diferents punts estratègics de la ciutat, especialment en indrets propers als centres d'oci nocturn com a mesura dissuassòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.