L'Esbart Sant Cugat ofereix nous cursos i els espais de la seva seu per aquest any 2006


  • Comparteix:

L'entitat vol que els santcugatencs coneguin la seva àmplia oferta de tallers, cursos i activitats

L'entitat vol que els santcugatencs coneguin la seva àmplia oferta de tallers, cursos i activitats

L'Esbart Sant Cugat enceta aquest 2006 amb renovades il·lusions i amb nous cursos i tallers com el de claqué, la dansa japonesa 'butoh' i el ball de gitanes, entre molts d'altres. La intenció és que els sancugatencs coneguin l'àmplia oferta de l'entitat, que enguany ofereix també com a novetat la cessió de diferents espais per fer-hi activitats socials de tot tipus.

Ampliant l'oferta formativa de cursos i tallers i fent molta més publicitat perquè els santcugatencs coneguin tot el que es fa a l'Esbart Sant Cugat, tant pel que fa als cursos i tallers, com les seccions i els espais. Així comença l'Esbart Sant Cugat aquest any 2006, que ofereix moltes activitats per a totes les edats.

D'entre els cursos de dansa, continuen els de dansa oriental, capoeira o tai-txi, que han tingut una molt bona acollida, però també altres de més novedosos com el claqué o un estil originari del Japó, el butoh. Escoltem Quim Pla, secretari de l'Esbart Sant Cugat.

Quim Pla

Hi ha una gran varietat de danses de tot tipus, des de claqué, butoh, capoeria, fins a balls llatins, hip-hop o ball de gitanes.


Enguany, a més dels cursos i tallers, destaca especialment l'apartat 'espais' que està pensat per cedir els espais de què disposa la seu de l'Esbart a entitats, empreses o particulars per diferents usos com poden ser festes, xerrades, reunions, entre d'altres possibilitats.

Quim Pla

Tenim un local de 800 metres quadrats i no l'omplim tot el dia. És un local molt ben acondicionat, amb dutxes i vestuaris i la idea és que tothom pugui utilitzar aquests espais.


Tots aquells interessats en els diferents cursos o en la possibilitat d'utilitzar alguns dels espais que ofereix l'entitat santcugatenca, es poden posar en contacte amb els seus responsables mitjançant el telèfon 93-675.26.52 o l'adreça de correu electrònic esbartsantcugat@esbartsantcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.