La directora de RNE a Catalunya, la santcugatenca Carme Páez, vol que Ràdio 4 tingui més presència a la societat catalana


  • Comparteix:

Páez reconeix que l'emissora té pocs oients però posa en dubte les dades de l'EGM

Páez reconeix que l'emissora té pocs oients però posa en dubte les dades de l'EGM

La directora de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) a Catalunya, la santcugatenca Carme Páez, aposta perquè Ràdio 4 tingui més presència a la societat catalana i desenvolupi una programació basada en el servei públic i la participació. Cinc mesos després de la seva presa de possessió com a directora de l'emissora de l'Estat a Catalunya, Páez considera que Ràdio 4 avança pel bon camí i confia en guanyar audiència en el futur.

Fa cinc mesos, la santcugatenca Carme Páez va succeir Anna Maria Bordas com a directora de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) a Catalunya. Páez considera que l'emissora de l'Estat a Catalunya, Ràdio 4, avança pel bon camí, tot i que admet que les dades d'audiència no són satisfactòries.

La directora de RNE a Catalunya s'ha marcat com a objectius fonamentals del seu mandat que l'emissora estatal ocupi el lloc que es mereix en la societat catalana i que desenvolupi una programació de servei públic i participació. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Carme Páez

Que Ràdio 4, fonamentalment, ocupi el lloc que crec que ha de tenir dins la societat catalana i que ara no té. L'altre objectiu, que ja estem en camí d'aconseguir, és una programació de ràdio públic amb un alt grau de participació.


Carme Páez reconeix que Ràdio 4 té pocs oients, però afegeix que les dades d'audiència que ofereix l'EGM no són fiables en el cas de la seva emissora, ja que per a molts oients és difícil diferenciar, en les enquestes, si escolten Ràdio Nacional d'Espanya o alguna de les altres emissores públiques estatals.

Carme Páez

Tal com es fan les enquestes, es fa difícil diferenciar si escoltes RNE, Ràdio 4, Ràdio 5 o les altres emissores.


La directora de RNE a Catalunya confia en recuperar oients en el futur, gràcies a una programació de qualitat i pròxima a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.