Catalana Occident aporta 9.000 euros al programa de Cardiomioplàstia Cel·lular del Centre Cardiovascular Sant Jordi


  • Comparteix:

La Fundació Catalana Occident col·laborarà en el programa pioner a Catalunya de Cardiomioplàstia Cel·lular. El Centre Cardiovascular Sant Jordi ha rebut una donació de nou mil euros per part de Catalana Occident per recolzar aquest programa.

L'aportació del grup assegurador donarà suport a una revolucionària tècnica en el tractament de problemes cardíacs: la Cardiomioplàstia cel·lular. Aquesta tècnica implantarà al cor lesionat cèl·lules extretes del propi pacient per regenerar el múscul sense provocar rebuig.

El Centre Cardiovascular Sant Jordi, on es durà a terme el programa, està especialitzat en patologia cardíaca i vascular d'alt nivell. El centre fomenta els avanços mèdics i científics aplicats a noves línies de prevenció, diagnòstic i tractament de malalties cardiovasculars.

La Càtedra d'Investigació Cardiovascular, a la qual dona suport Catalana Occident, està adscrita a la unitat docent de la Facultat de Medicina de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A banda de la investigació científica, Catalana Occident està involucrada en col·laboracions de patrocini cultural, com el Museu d'Art Contemporani de Barcelona o el manteniment de l'Abadia de Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.