El 'Cau Amic' guanya el primer premi del concurs de carrosses de la cavalcada de Valldoreix


  • Comparteix:

Tot i el fred i el risc de pluja, centenars de persones han seguit la celebració, on s'han repartit 300 litres de xocolata i 750 quilos de caramels

Tot i el fred i el risc de pluja, centenars de persones han seguit la celebració, on s'han repartit 300 litres de xocolata i 750 quilos de caramels

El 'Cau Amic', la carrossa del Rei Gaspar i el Club d'Handbol Valldoreix han estat els guanyadors del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis de Valldoreix. El fred i l'amenaça de pluja no han impedit que grans i petits hagin gaudit de la celebració, on s'han repartit 750 quilos de caramels i 4.000 racions de xocolata calenta.

A Valldoreix, els Reis Mags d'Orient han fet la seva arribada a la plaça del Mas Roig amb gairebé quaranta cinc minuts de retard respecte a l'hora prevista, dos quarts de sis de la tarda. Però ni el retard ni el fred i el plogim durant la primera part de la cavalcada han impedit que grans i menuts hagin gaudit d'una jornada màgica, que ha culminat amb la tradicional ofrena al Nen Jesús a l'Església de l'Assumpció, on han estat rebuts pel mossén de la parròquia.

Tot seguit han arribat a la plaça de Maria Sabater, on la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, els ha convidat a parlar amb els infants de Valldoreix. Allà Ses majestats d'Orient han gaudit de la tradicional xocolatada que cada any ofereix l'organització i queviures Victor -on s'han repartit unes 4.000 racions- i de l'animació i nadales interpretades pels alumnes del Centre Musical de Valldoreix i un grup d'avis.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha valorat positivament la cavalcada d'enguany, tot i el fred i l'amenaça de pluja.

Montserrat Turu

Ha anat molt bé. El temps no ha acompanyat, però la gent ha sortit a seguir la cavalcada i hi ha hagut força carrosses.


En total, han participat al concurs de carrosses una dotzena de vehicles engalanats. La carrossa del 'Cau Amic', que participava per primera vegada, ha guanyat el primer premi, valorat en 250 euros. La carrossa del Rei Gaspar ha quedat en segona posició i s'ha endut el guardó de 200 euros, mentre que el Club d'Handbol de Valldoreix ha quedat tercer i s'ha emportat un premi de 150 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.