La FAV demana a l'Ajuntament que cedeixi un local pel veïns de La Floresta per esmenar l'enderroc de l'edifici de les Sardanes


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns demana a l'Ajuntament que esmeni l'enderrocament de l'edifici de les Sardanes amb la cessió d'algun altre local pels veïns de la Floresta, La Fav reclama que l'alcalde accepti públicament durant el ple el dictamen del Síndic de Greuges que considerava l'ordre d'enderrocament legal, però inapropiat.

La Federació d'Associacions de Veïns creu que l'enderrocament de la casa de les sardanes, ordenat per l'Ajuntament el 23 d'abril de l'any passat, ha deixat el districte sense unes instal·lacions que feien servir els veïns. El president de la FAV, Manel Sánchez, demana que s'esmeni aquesta situació i se cedeixi un altre local a l'associació de veïns:

Manel sanchez

Va ser una actuació precipitada i amb prepotència per això va provocar indignació


Basant-se en el dictamen del Síndic de Greuges, Anton Cañellas, que declarava l'actuació municipal legal, però desproporcionada, la FAV demana a l'alcalde que aquest punt sigui tractat en un ple i l'alcalde admeti el que consideren un error:

Manel Sanchez

No estaria de més que l'alcalde reconeguès que hi va haver una precipitació amb l'edifici aquest


El 23 d'abril de l'any passat l'Ajuntament va ordenar l'enderroc de la casa adduint que amenaçava ruïna després que un col·lectiu de joves, ocupessin, presumptament l'edifici. La casa era utilitzada, sovint, pels veïns per guardar material.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.