Obertes les inscripcions per als cursos d'adquisició d'habilitats educatives de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les sessions van destinades a pares i mares preocupats per l'educació dels seus fills

Les sessions van destinades a pares i mares preocupats per l'educació dels seus fills

La resolució de conflictes, la negociació familiar i el coneixement de l'adolescència són alguns dels continguts dels cursos per a l'adquisició d'habilitats educatives, que començaran al mes de febrer. Les sessions, que s'emmarquen dins la segona edició del Programa de Formació per a Pares i Mares que organitza l'Ajuntament, pretenen donar resposta a les principals preocupacions de les famílies en relació als seus fills.

Un any més, el Programa de Formació per a Pares i Mares de l'Ajuntament comença aquest mes de febrer a impartir cursos per a l'adquisició d'habilitats educatives. Les sessions estan dividides per franges d'edat dels fills, amb un primer tram dels 3 als 6 anys, un altre dels 6 als 12 que coincideix amb l'educació primària i un tercer dels 12 als 16 anys que s'associa amb l'etapa més conflictiva de l'adolescència.

La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha explicat la magazín 'Sant Cugat a Fons' que els cursos tenen molt d'èxit perquè estan destinats a cobrir les principals preocupacions dels pares i mares sobre les habilitats educatives.

Àngels Solé

L'aprenentatge sobre les habilitats educatives és una de les preocupacions constants dels pares. L'any passat els cursos van tenir molt d'èxit, hi havia llistes d'espera, i per això repetim.


La resolució de conflictes i la negociació familiar en l'etapa de l'adolescència són alguns dels continguts destacats dels cursos dedicats a l'etapa dels 12 als 16 anys. Àngels Solé assegura que aquestes sessions estan dedicades a prevenir els pares sobre les situacions conflictives que ja es comencen a detectar als centres educatius de Sant Cugat, tot i que amb menys intensitat, segons Solé, que a altres municipis.

Àngels Solé

Entre els 12 i els 16 anys es manifesten conflictes, creix la violència i la manca de respecte. A Sant Cugat comencem a percebre els indicadors d'aquestes conductes, tot i que molt menys que a altres municipis. Ens hem d'anticipar.


Les inscripcions per als cursos del Programa de Formació per a Pares i Mares es poden fer al Servei d'Educació de la Casa Mònaco fins el 27 de gener. Les matrícules també es poden fer trucant per telèfon al Servei d'Educació (93.565.70.00) o per correu electrònic, a l'adreça projecteeducatiu@aj.santcugatobert.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.