La Fundació Fontanilles inicia una ronda de contactes per explicar el contingut 'real' del seu projecte per a Can Monmany


  • Comparteix:

L'entitat vol apaivagar així els ànims dels opositors al projecte, entre ells l'alcalde

L'entitat vol apaivagar així els ànims dels opositors al projecte, entre ells l'alcalde

La Fundació Mercè Fontanilles ha iniciat una ronda de contactes per explicar la seva proposta d'equipament social per a Can Monmany i desactivar l'alarma social generada. L'entitat afirma que està ultimant la compra de la finca, que es podria completar al febrer per un valor de 8'8 milions d'euros.

El president de la Fundació Mercè Fontanilles, Domènec Domènech, afirma que s'ha reunit ja amb representants de l'AMPA del CEIP Ferran i Clua per explicar-los el contingut del projecte d'equipament social per a la finca de Can Monmany. L'entitat i el col·lectiu de pares i mares van fer una lectura conjunta de la memòria inicial de la Fundació i van acordar fer un seguiment periòdic de la qüestió per fer més transparent el procés i calmar els ànims de la població de la zona.

Aquest mateix objectiu és el que va motivar la reunió de Domènech amb el portaveu de la plataforma 'Salvem Valldoreix', creada precisament per oposar-se al projecte de la Fundació Fontanilles, i amb l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, a qui Domènech va explicar amb detall la memòria del projecte. Sentim el president de la Fundació Fontanilles, Domènec Domènech.

Domènec Domènech

Tothom parla de nosaltres i pocs parlen amb nosaltres. Per això ens hem posat a disposició de tothom qui vulgui una explicació real de les nostres intencions.


Paral·lelament a aquesta ronda de converses, la Fundació Fontanilles continua el procés per tancar la compra de la finca de Can Monmany, una operació valorada en 8'8 milions d'euros i que podria completar-se amb l'escriptura pública el proper mes de febrer. Domènec Domènech ha explicat que la Fundació no ha volgut presentar-se com a propietària de Can Monmany fins ara, perquè la compra no estava del tot tancada.

Domènec Domènech

Fins ara no ho hem pogut fer perquè encara no érem titulars del terreny. El procés de compra s'ha prolongat i no ens permetia presentar-no com a propietaris legals. Però com ue l'alarma s'estenia ja no podíem esperar més.


Domènech reitera que la memòria inicial presentada per la Fundació Fontanilles no inclou serveis d'atenció a toxicòmans ni a joves delinqüents, en contra del que han difós els opositors al projecte . Per conèixer més detalls sobre la proposta, l'entitat ha elaborat una pàgina web que recopila tota la informació, i que es pot consultar a l'adreça www.sinergia.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.