Tortell Poltrona baixa de l'escenari per reflexionar sobre el paper del circ a la societat


Temes relacionats

Tortell Poltrona reflexiona sobre passat, present i futur del circ i de la seva trajectòria al Terra Dolça ( 5/gen/06)


  • Comparteix:

El pallasso Tortell Poltrona protagonitzarà aquest dimarts una nova xerrada de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). L'artista reflexionarà sobre el paper del circ a la societat actual en una conferència que tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Amb aquesta xerrada, Jaume Mateu - més conegut com a Tortell Poltrona - torna a Sant Cugat després que fa dos anys portés el Circ Cric a la nostra ciutat. En aquella ocasió, també va fer una conferència a l'espai Terra Dolça per debatre sobre la situació d'aquest tipus d'espectacle al nostre país.

Recentment, a més, Tortell Poltrona ha estat votat per Plataforma de la Cultura com un dels possibles membres del futur Consell de les Arts de Catalunya, un organisme que vetllarà pel desenvolupament de l'activitat cultural al país. D'aquesta manera, el sector cultural reconeix la seva trajectòria, que va començar fa més de 30 anys quan juntament amb Claret Papiol va formar el duet Germans Poltrona i que s'allarga fins a l'actualitat amb el Circ Cric.

Poltrona acostarà les seves experiències aquest dimarts, a dos quarts de sis de la tarda, a l'ANC en el marc de les conferències de l'AEU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.