Sant Cugat diu el darrer adéu a Josep Pros, mort als 82 anys


  • Comparteix:

El Monestir de Sant Cugat s'ha omplert aquest dimarts per dir el darrer adéu a Josep Pros, que ha mort aquest dilluns a l'edat de 82 anys. Membre d'una família molt arrelada a la ciutat, Josep Pros s'ha destacat, entre d'altres coses, per ser un dels membres fundadors de la Penya Regalèssia i per la seva participació en diferents activitats del municipi, com la cavalcada de reis.

Un nombrós grup d'amics i familiars han volgut dir un últim adéu a Josep Pros durant la missa celebrada aquest dimarts al matí al Monestir de la nostra ciutat. Mort a l'edat de 82 anys, Pros ha estat sempre una persona molt vinculada al municipi, tal i com demostra la seva implicació amb entitats com la Penya Regalèssia o la seva participació en esdeveniments com la cavalcada de reis, que aquesta entitat va organitzar durant molts anys.

Així ho ha remarcat l'alcalde, Lluís Recoder, que en nom de la ciutat ha assegurat que Sant Cugat recordarà especialment la trajectòria de Josep Pros i de tota una generació que es va distingir per ser molt activa en la vida social del municipi.

Lluís Recoder

Era un home molt actiu en la vida de Sant Cugat. Moltes iniciatives que ara porta a terme l'Ajuntament abans les havia tirat endavant gent com en Josep Pros. El trobarem a faltar, descansi en pau.


El funeral en memòria de Josep Pros se celebrarà el proper dilluns, a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.