Dos encaputxats atraquen la farmàcia de Valldoreix i s'emporten els diners de la caixa


  • Comparteix:

Dos encaputxats armats amb un ganivet i un tornavís han atracat, aquest dimarts, la farmàcia de Valldoreix. Els fets, que estan enregistrats a les càmeres de seguretat de l'establiment, han tingut lloc quan els dos homes han entrat a l'establiment i han amenaçat un dels farmacèutics davant una desena de persones. La policia estatal de Sant Cugat està investigant els fets, i treballen amb la hipòtesi que els autors del delicte no siguin veïns del municipi.

Els fets han passat aquest dimarts, cap a les set de la tarda, quan dos joves encaputxats han amenaçat amb un ganivet i un tornavís a un dels farmacèutics. En el moment dels fets, la farmàcia estava plena de gent i segons alguns testimonis dels fets, els atracadors semblaven patir signes evidents de síndrome d'abstinència.

Tot i que actualment la policia estatal està investigant els fets, el responsable de la comissaria local, Vicente Carvallo, ha avançat que treballen sobre la hipòtesis que els autors del delicte siguin de fora del municipi.

Vicente Carvallo

Ahir a la tarda dos individus amb armes balnques van entrar a la farmàcia del Cap de Valldoreix es van endur els diners de la caixa. Aixó és tot el que puc dir perquè estem investigant els fets.


L'any passat per aquestes dates la mateixa farmàcia ja va ser objecte de dos atracaments que es van produir en pocs dies de diferència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.