L'Ajuntament allarga fins el 30 de gener el termini per presentar candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip de govern respon així a una petició feta per ICV-EA al ple

L'equip de govern respon així a una petició feta per ICV-EA al ple

L'Ajuntament ha decidit allargar cinc dies més el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat. Fins el 30 de gener, els ciutadans poden presentar les seves propostes a diferents urnes instal·lades al consistori i a la Casa de Cultura, i també als webs de l'Ajuntament i de Ràdio Sant Cugat.

Després de la queixa expressada pel grup municipal d'ICV-EA al ple, l'equip de govern ha decidit modificar el punt número 2 de les bases de la convocatòria dels Premis Ciutat de Sant Cugat per allargar el termini de presentació de candidatures. En concret, s'amplia la data límit cinc dies, de manera que el termini per lliurar propostes expira el 30 de gener, i no el dia 25 com estava establert inicialment. Així ho ha anunciat el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Hem decidit ampliar el termini 5 dies. Ens ha semblat positiu, perquè així podrà participar més gent i tenim marge per fer-ho.


D'altra banda, i amb la intenció de fomentar la participació, l'Ajuntament ha instal·lat una urna a la Casa de Cultura, que se suma a la que ja hi havia a l'edifici del consistori, a la plaça de Barcelona. Els ciutadans poden dipositar allà les butlletes amb les seves propostes, però també poden fer-ho per Internet, a través dels webs de l'Ajuntament i d'aquesta casa, Ràdio Sant Cugat. A més, l'edició d'aquest divendres del setmanari 'TOT Sant Cugat' inclou butlletes participatives on els santcugatencs poden fer constar les seves propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.