Neix 'Habita Sant Cugat', una publicació gratuïta sobre interiorisme


  • Comparteix:

'Habita Sant Cugat' és una nova revista gratuïta sobre decoració i interiorisme que ja es pot trobar cada dijous a diferents establiments de la nostra ciutat. La publicació abarca diferents temes que van des de la vessant immobiliària fins a la decoració i està editada pel l'empresa Publinova.

'Habita Sant Cugat' és el nom de la nova revista de decoració i interiorisme que es podrà trobar cada setmana a diferents establiments comercials de la ciutat. Editada per Publinova, una empresa que ja té experiència en el món editorial de l'interiorisme, la revista és d'àmbit local i vol ser un reflex del model de vida que caracteritza part de la nostra ciutat. Escoltem el director de la publicació, Francesc Àlvarez.

Francesc Àlvarez

Volem ensenyar un interior en el qual la gent s'identifica però també un a què la gent aspira quan ve a Sant Cugat


El seus editors han explicat que 'Habita Sant Cugat' es configura com una de les primeres revistes d'interiorisme i decoració gratuïtes i han assegurat que el nostre municipi és molt adequat per una publicació d'aquestes característiques. Francesc Àlvarez

Francesc Àlvarez

Si aquesta revista ha de funcionar en algun lloc ha de ser a Sant Cugat. La revista conté espais immobiliaris i de decoració.


Una de les seccions més novedoses de la revista és 'Mostra la teva llar', on s'ofereix un espai a aquelles persones que estiguin interessades a presentar la seva vivenda als lectors.

La publicació ha sortit per primera vegada aquest dijous amb una tirada de 12.000 exemplars, 3.000 dels quals s'han distribuït als barris barcelonins de Sarrià i Sant Gervasi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.