L'Ajuntament assegura que les males olors provinents de les empreses de Can Magí no són nocives per a la salut


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat ha emes un missatge de tranquil·litat als pocs veïns que darrerament s'han queixat de males olors als barris de Coll Favà i Can Magí provinents de les empreses situades a l'entrada de Sant Cugat. L'Ajuntament assegura que cap empresa de Sant Cugat fa emissions nocives a l'aire i que des del consistori es fan sovint controls estrictes per evitar qualsevol fuita problemàtica.

El cap d'Inspecció de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat, Marcel·lí Joan, ha assegurat que cap indústria del municipi, pels productes amb els quals treballen, pot fer emissions contaminants a l'aire.
En resposta a les queixes que hi hagut darrerament per part de veïns de Coll Favà i Can Magí, Marcel·lí Joan afirma que en aquests barris, per la naturalesa de les empreses ubicades a Can Magí, es poden produir amb poca freqüència algunes emissions que facin mala olor, però en cap cas són nocives per la salut:

Marcel·lí Joan

Quan tenim constància d'una emissió detecten d'on ve i fem els controls oportuns


Els tècnics de l'Ajuntament realitzen controls periòdics i estrictes a les empreses per evitar les emissions. A més, el consistori prepara una ordenança municipal per regular el tema de les olors. Marcel·lí Joan assegura que quan hi ha alguna emissió de seguida es prenen les mesures oportunes:

Marcel·lí Joan

A Sant Cugat es fan molts controls i es prenen totes les mesures de seguretat


L'Ajuntament ha informat que està permanentment en guàrdia per atendre les queixes dels veïns per males olors. El consistori assegura que aquestes queixes s'atenen amb rapidesa i es posa solució al problema en el mínim temps possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.