Sant Cugat dedicarà un ajut de 68.000 euros de la Generalitat a millorar el servei d'autobús


  • Comparteix:

Valldoreix ha rebut 14.000 en la mateixa convocatòria

Valldoreix ha rebut 14.000 en la mateixa convocatòria

Sant Cugat rep 68.000 euros de la Generalitat per millorar el servei municipal d'autobusos. L'equip de govern destinarà aquests diners a acondicionar les parades, a instal·lar plataformes d'accés als vehicles i a incrementar la freqüència de pas de les línies. Per la seva banda, l'EMD de Valldoreix s'endurà 14.200 euros d'aquesta convocatòria d'ajuts públics.

L'import de l'ajut, que ascendeix a 68.500 euros, s'ha determinat en funció de la població, del nombre de viatgers en l'exercici 2004 -que a la nostra ciutat va ser de 816.000 usuaris- i del balanç econòmic anual. També s'ha tingut en compte el projecte de millora de transport presentat per l'Ajuntament. En cap cas, es pot destinar la subvenció a reduir un possible dèficit econòmic del servei.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha explicat que aquests diners es destinaran a millorar el servei i les parades.

Joan Recasens

Dedicarem els recursos econòmics a plataformes per als vehicles, a millorar les parades i a incrementar la freqüència de pas.


L'objectiu dels ajuts de la Generalitat és impulsar millores en el transport públic urbà de les localitats que, com Sant Cugat, no formen part de l'Entitat Metropolitana del Transport (ETM). Recasens ha assegurat que les subvencions facilitaran millores en el servei d'autobús de la ciutat.

Joan Recasens

Els municipis que no pertanyen l'EMT reben aquests ajuts per escurçar distàncies amb localitats que sí en formen part.


Per la seva banda, l'EMD de Valldoreix rebrà 14.202 euros de la mateixa convocatòria d'ajuts públics. La quantitat també es destinarà a millorar el servei públic autobús del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.