El santcugatenc Pere Ribas celebra el seu centenari acompanyat de la família i els amics


  • Comparteix:

El santcugatenc Pere Ribas ha celebrat aquest dimecres 25 de gener el seu centenari amb la presència de bona part de la seva família, d'amics i autoritats municipals que s'han acostat al seu domicili del carrer Orient. Ribas ha explicat que se sentia molt content d'arribar als cent anys i que pensa celebrar-ne molts més en companyia dels seus.

Sant Cugat compta des d'aquest dimecres amb una nova persona centenària. Pere Ribas ha celebrat els seus cent anys en companyia de la seva família, d'amics i d'autoritats de la ciutat com l'alcalde, Lluís Recoder, el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, i el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Ribas s'ha mostrat molt feliç d'arribar al centenari i ha dit que es troba molt bé i molt a gust amb la vida que porta. A més, ha volgut destacar que viu a Sant Cugat des dels disset anys, quan es va desplaçar des de la seva vila natal, Albinyana, al Baix Penedès.

Pere Ribas

Jo em trobo molt bé, visc molt bé amb la família. Jo vaig nèixer a Albinyana i als disset vaig venir a Sant Cugat. Des de llavors ue estic aquí.


De la seva banda, l'alcalde ha manifestat la seva satisfacció pel fet de poder compartir aquests moments amb l'homenatjat i la seva família. Recoder, a més, ha destacat que cada vegada hi ha més persones centenàries a la ciutat i amb una qualitat de vida raonable.

Lluís Recoder

No n'hi ha gaires però cada cop més el ue és una bona senyal i que hi arribin amb una qualitat de vida raonable com és el cas d'en Pere Ribas, que acompanyat de la seva família ha celebrat una diada que és històrica.


La família de Pere Ribas ha destacat la seva bona memòria i el seu caràcter treballador, tal i com demostra el fet que quinze anys enrera encara es cuidava d'alguns camps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.