Una pantalla gegant permetrà seguir la cerimònia dels premis 'Ciutat de Sant Cugat'

Societat

Publicat el 30/gen/06 per Josep Gimeno

Una pantalla gegant al Cafè Auditori permetrà seguir la cerimònia d'entrega dels premis 'Ciutat de Sant Cugat' que tindrà lloc el diumenge 5 de febrer. L'alta demanda d'entrades, que estan a punt d'exhaurir-se, sorprèn els organitzadors dels guardons.

A hores d'ara, queden poques entrades per presenciar la cerimònia d'entrega dels premis 'Ciutat de Sant Cugat'. Per aquest motiu, l'organització demanarà als ciutadans amb entrada que confirmin la seva assistència a l'acte. Mitjançant una llista d'espera, es repartiran entre altres sol·licitants les localitats de santcugatencs que finalment no puguin presenciar la cerimònia.

A més, al Cafè Auditori es projectarà la cerimònia d'entrega dels premis en una pantalla gegant. D'aquesta manera, es pretén que gent sense entrada pugui presenciar l'acte en directe. Escoltem el regidor de Relacions Institucionals Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Veient la resposta de la gent, es retransmetrà la cerimònia d'entrega de premis en una pantalla gegant de Cafè Auditori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les darreres entrades per assistir a la cerimònia es poden aconseguir a l'oficina de Turisme de Sant Cugat, a la plaça d'Octavià.