La Generalitat millora el servei de busos interurbans de la línia Barcelona-Sant Cugat-Terrassa


  • Comparteix:

Un vehicle nou garantirà la freqüència de pas, sovint alterada pels embussos

Un vehicle nou garantirà la freqüència de pas, sovint alterada pels embussos

La Generalitat reforçarà el servei d'autobusos interurbans de la línia Barcelona-Rubí-Terrassa, que passa per Sant Cugat, amb un nou vehicle que permetrà garantir la freqüència de pas. A més, s'ampliarà el recorregut fins a dos polígons industrials de Terrassa que fins ara no estaven connectats amb transport públic.

El nou vehicle permetrà donar una millor atenció als usuaris, ja que assegurarà la freqüència de pas dels autobusos en aquest recorregut, sovint afectat per congestions de trànsit.

A més, el recorregut d'aquesta línia -que uneix Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí, Terrassa i Barcelona- s'ampliarà per poder accedir als polígons de Santa Margarida i el Polígon Colom II de Terrassa. La mesura permetrà connectar aquests nuclis d'activitat laboral, que fins ara no disposaven de transport públic.

La primera sortida d'aquest autobús des de Rubí en direcció Sant Cugat, Cerdanyola i Barcelona és a dos quarts de 6 del matí, amb una freqüència de 30 minuts, i l'últim servei surt a un quart de 10 de la nit. La primera sortida des de Terrassa en direcció Rubí i Barcelona és a un quart de 7 del matí, amb una freqüència d'una hora i l'última sortida és a les 22.10 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.