Validades 623 sol·licituds per a la promoció d'habitatge públic del 2005


  • Comparteix:

El període per presentar reclamacions finalitzarà el 17 de febrer

El període per presentar reclamacions finalitzarà el 17 de febrer

Promusa ha validat 623 sol·licituds per als 194 pisos de la promoció d'habitatge públic del 2005. La llista provisional d'admesos i exclosos es pot consultar a les oficines de Promusa, a l'Oficina Local d'Habitatge i, properament, a la pagina electrònica 'promusa.net'.

Dividides per modalitat d'habitatge, s'han presentat les següents sol·licituds. En règim general, hi ha hagut 344 sol·licituds per a habitatges de dues habitacions, 227 per als de tres habitacions i 13 per als de quatre habitacions. Pel que fa al règim concertat, hi ha hagut 36 demandes per a habitatges amb tres habitacions i tres sol·licituds per a vivendes amb quatre habitacions.

El període per presentar reclamacions finalitzarà el 17 de febrer. Passat aquest període, el consell d'administració de Promusa aprovarà el 9 de març la llista definitiva d'admesos i exclosos per als pisos d'aquesta promoció.

Als 192 pisos d'aquesta promoció, s'hi afegiran dos habitatges de 4 habitacions per a famílies nombroses que no es van atorgar en sortejos anteriors.

Per primera vegada, Promusa ha inclòs en una promoció d'habitatges municipals pisos de venda en règim concertat. D'aquesta manera, es permet l'accés a la vivenda pública a persones que cobrin 6'5 vegades l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.