Conesa afirma que el projecte de restauració de L'heretat Miralles contempla tot el que es va malmetre


  • Comparteix:

La titular de Territori recorda que si la promotora no restableix del tot la realitat alterada, s'executaria l'aval

La titular de Territori recorda que si la promotora no restableix del tot la realitat alterada, s'executaria l'aval

L'Ajuntament executarà l'aval dipositat per la promotora Seniorland si l'empresa no restitueix totalment la realitat física alterada per les obres de construcció de 24 habitatges a l'Heretat Miralles, a La Floresta. Així ho ha assegurat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, en resposta a les crítiques d'ICV-EA, que ha denunciat que l'equip de govern ha aixecat la suspensió de les obres sense tenir en compte l'interès general.

Mercè Conesa defensa la tasca 'rigorosa' de l'equip de llicències de l'àrea de Territori i recorda que l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament també ha elaborat un informe sobre la recuperació de l'arbrat malmès per les obres de l'Heretat Miralles.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Territori, considera que el projecte de restauració presentat per la promotora i aprovat per l'equip de govern contempla la recuperació de tot el que s'ha malmès, i acusa ICV-EA de ser massa restrictius en la seva interpretació quan critiquen que el projecte no inclou els terrenys de titularitat pública.

Mercè Conesa

S'entén que la restauració dels perfils és total. La interpretació d'ICV és molt restrictiva perquè els interessa.


Mercè Conesa ha defensat també que s'hagi aixecat la suspensió de les obres un cop aprovat el projecte de restauració presentat per la promotora Seniorland, advertint, però, que en cas de no realitzar-se íntegrament la restitució de la realitat física alterada, tant a les parcel·les privades com públiques, l'equip de govern executaria l'aval de 260.000 euros dipositat per la promotora.

Mercè Conesa

El projecte no li agrada a ICV des del principi, però s'ajusta a la llei. A més, la promotora ha dipositat un aval molt important i si no restauren tot el que s'ha malmès, l'Ajuntament executaria aquest aval.


La tinenta d'alcalde de Territori rebutja l'acusació d'Iniciativa i assegura que l'equip de govern controla correctament les obres que es fan al municipi i aplica processos de disciplina urbanística quan els promotors vulneren les llicències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.