La família d'un detingut per robatori denuncia que la policia estatal l'ha retingut de forma irregular


  • Comparteix:

Des de la policia estatal asseguren que en tot moment s'ha complert el que estipula la llei

Des de la policia estatal asseguren que en tot moment s'ha complert el que estipula la llei

Un santcugatenc de 23 anys ha estat detingut per la seva presumpta relació en diversos robatoris amb intimidació. Des de la família del jove asseguren però que la detenció no s'ha fet de forma correcta i denuncien que el noi ha estat dos dies a comissaria sense poder contactar amb ningú de la seva família i sense que li expliquessin els motius de la seva detenció. El comissari de la policia estatal a Sant Cugat ha desmentit rotundament aquestes acusacions.

La família del jove, d'origen marroquí, assegura que fa dos dies, uns policies van aturar el noi a la plaça Lluís Millet i li van demanar la documentació. En no portar-la, el van acompanyar a casa seva i després de comprovar que tenia els papers en regla, van marxar. Aquella mateixa tarda però, el noi no va tornar a casa i després de fer moltes gestions, van saber que estava detingut a la comissaria de policia estatal.

Segons els seus familiars, han anat a preguntar per ell en diverses ocasions però en cap cas no els han deixat veure'l ni els han explicat els motius de la seva detenció. De fet, la seva família sospita que tot plegat pot estar relacionat amb un incident que van mantenir fa uns dies un cosí del detingut i un policia, i pel qual el jove ha de fer de testimoni.

La seva cosina, Souad Karmon, afirma també que creuen que no s'han respectat els drets del noi durant la detenció i per això ja han demanat permís a l'Ajuntament per poder fer una manifestació de protesta, tot i que encara no se'ls ha donat una resposta.

Souad Karmon

La manera com l'han detingut està malament. No han avisat cap familiar, no sabem si li han posat un intèrpret ni res. Ningú ens ha dit res. És per això que volem fer una manifestació contra la forma com l'han tingut


De la seva banda, el comissari de la policia estatal a Sant Cugat, Vicente Carvallo, ha assegurat que, en cap cas, la detenció del jove ha tingut res a veure amb cap tipus d'incident aliè a ell, sinó que ha estat motivada per la seva presumpta relació en robatoris amb intimidació.

Carvallo ha volgut deixar clar també que en tot moment s'ha actuat segons la llei i s'han respectat els drets del detingut, que no va voler, ha dit, avisar a cap membre de la seva família.

Vicente Carvallo

Hi ha un ciutadà marroquí que ha estat detingut per la seva presumpta participació en diversos robatoris amb intimidació, i des de la policia hem complert rigorosament amb el que estipula la llei


El detingut, que viu des de fa un any a la nostra ciutat, ha passat ja a disposició judicial als jutjats de Rubí, que han instruït les diligències del cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.