Un nen d'onze anys que estiueja a Sant Cugat inventa un patinet-motxilla plegable


  • Comparteix:

Un nen d'onze anys que estiueja a Sant Cugat ha inventat un patinet acoblat a una motxilla que quan es plega permet dur els llibres de l'escola. El nen, Joan Viscasillas, exposarà el prototipus aquest setembre a la Novena Fira Internacional d'Invents i Noves Patents de Vilanova i la Geltrú.

El menut, que el proper curs farà sisè de primària, espera que el seu invent faci menys feixuc el camí a l'escola. L'enginy consisteix en una motxilla amb un patinet acoblat que el pare del nen ja ha patentat. Segons Eugènia Valls, mare del nen, en Joan ho va rumiar quan els professors de la seva escola van oposar-se a què els nens duguessin patinets.

Eugènia Valls

Va acoplar una motxilla a un patinet perquè quan anava a l'escola no savia on guardar-lo. Sempre ha estat un nen molt inquiet amb ganes de rumiar coses.


Eugènia Valls ha explicat que aquesta no ha estat l'única pensada que ha tingut el nen però fins fa poc els seus pares no sabien del futur que poden tenir aquests enginys.

Eugènia Valls

Un cop vaig escoltar que havien donat un premi a un home per un invent que ja havia rumiat el meu fill. Des d'aleshores fem cas de tot el que diu.


Ara, en Joan espera que alguna empresa s'interessi pel seu invent a la Fira Internacional d'Invents i Noves Patents de Vilanova i la Geltrú. Enguany, el nen també presentarà un raspall de dents amb la pasta dentífrica incorporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.