La Generalitat adjudica les reformes de l'estació de Mira-sol per valor de 624.000 euros


  • Comparteix:

Les obres les farà GISA i tenen un termini d'execució de 13 mesos

Les obres les farà GISA i tenen un termini d'execució de 13 mesos

La Generalitat ha adjudicat ja les obres de reforma a l'estació dels FGC de Mira-sol, que consistiran en la col·locació d'un nou enclavament electrònic de senyalització. Els treballs, que aniran a càrrec de l'empresa pública GISA, tenen un pressupost de 624.000 euros i un termini d'execució de poc més d'un any.

La Generalitat ha aprovat adjudicar a GISA les obres de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat a Mira-sol, que inclouen el subministrament i col·locació d'un nou enclavament electrònic de senyalització, el desplaçament de l'actual armari del sistema d'informació als clients i el cablejat corresponent de fibra òptica per connectar-lo. D'aquesta manera, es construirà una nova cambra d'enclavament amb totes les instal·lacions corresponents i es desmuntaran i retiraran totes les instal·lacions obsoletes.

Les instal·lacions d'enclavaments ferroviaris estan ubicades en l'espai entre vies en una cambra situada just on està projectat fer un nou vestíbul. En la mateixa cambra es troben els sistemes d'informació als clients, entre d'altres aparells.

El cost de les obres ascendeix a gairebé 624.000 euros i el termini de realització és de 13 mesos i mig. Les reformes de l'estació han estat adjudicades a l'empresa constructora pública GISA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.