Mira-sol destinarà la part pressupostària de lliure disposició a arranjar el bosc de Can Gatxet


  • Comparteix:

Quatre de les cinc associacions de veïns amb representació al consell de districte de Mira-sol són partidàries de destinar els 165.000 euros del pressupost municipal que tenen de lliure disposició a l'arranjament del bosc de Can Gatxet. Aquesta xifra facilitarà el projecte per acondicionar aquest espai que té previst enllestir l'equip de govern.

En el darrer consell de districte, les associacions de Sant Joan, Mas Gener, Verge del Carme i plataforma veïnal dels carrers sense asfaltar s'han mostrat partidàries de destinar els 165.000 euros a arranjar el bosc i la font de Can Gatxet. Aquesta xifra és la quantitat de què disposen els consells de districte per determinar-ne lliurement el seu ús.

El portaveu de l'Associació Veïnal Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha explicat que aquest espai té un valor simbòlic per al districte.

Josep Maria Àngel

Can Gatxet, que té un valor simbòlic, ens preocupa perquè encara no s'ha acabat d'arreglar tot i que s'ha fet un arranjament provisional.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha assegurat que els 165.000 euros serviran per facilitar el projecte que ja té previst per l'equip de govern. A hores d'ara, però, encara no s'ha presentat cap projecte ni s'ha establert cap termini per dur a terme l'arranjament de Can Gatxet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.