Dues exalumnes de l'IES Arnau Cadell reben avui el Premi Extraordinari de Batxillerat al Palau de la Generalitat


  • Comparteix:

Les estudiants van ser rebudes a mitjans de novembre per l'alcalde a la sala de plens de l'Ajuntament

Les estudiants van ser rebudes a mitjans de novembre per l'alcalde a la sala de plens de l'Ajuntament

Les exalumnes de l'IES Arnau Cadell, Júlia Costa i Amaya Gutiérrez, rebran aquesta tarda el Premi Extraordinari de Batxillerat en un acte al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat. En total, l'any 2005 només 5 estudiants catalans ha estat guardonats amb aquest premi que atorga el govern català.

Júlia Costa i Amaya Gutiérrez, han estat obtingut aquest reconeixement després de fer les proves voluntàries que es convoquen per aquells estudiants que hagin superat el batxillerat amb una nota mitjana igual o superior a 8,75, i en les que han d'obtenir un mínim de 34 punts sobre 40. El premi per aquest reconeixement consisteix en la gratuïtat de matrícula per al següent curs i en la possibilitat de presentar-se al Premi Extraordinari que convoca el Ministeri d'Ensenyament.

Després de conèixer la notícia a finals de l'any passat i de ser rebudes per l'alcalde, Lluís Recoder, a la sala de plens de l'Ajuntament, les dues santcugatenques rebran avui el diploma de reconeixement i un obsequi de mans del conseller primer de la Generalitat, Josep Bargalló, i de la consellera d'Educació, Marta Cid.

Ja en el seu moment però, les dues estudiants manifestaven la seva satisfacció per aquest guardó. Amaya Gutiérrez explicava que s'havia presentat a les proves sense estudiar massa i principalment per curiositat.

Amaya Gutiérrez

En acabar l'institut vam rebre una carta i com que no vam trobar informació sobre aquestes proves i vam anar sense estudiar, només per provar-ho.


De la seva banda, Júlia Costa remarcava la importància de compaginar els estudis amb altres activitats i de saber-se centrar, a cada moment, en allò que s'està fent.

Júlia Costa

Més que res és saber el que estas fent en tot moment i fer les coses quan toca.


L'acte de lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat començarà a les set de la tarda al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat. Durant la jornada s'entregaran els premis corresponents a la convocatòria del 2004 i també els del passat 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.