La consellera d'Educació remarca que s'està fent un esforç per posar al dia els equipaments educatius de Sant Cugat


  • Comparteix:

La consellera d'Educació, Marta Cid, ha inaugurat oficialment els CEIPs L'Olivera i Turó de Can Mates i l'IES Pla i Farreras. La consellera ha assegurat que aquests equipaments han suposat una inversió important però que eren absolutament necessaris donades les necessitats perentòries que arrossegava Sant Cugat. Des de les escoles han manifestat la seva satisfacció pels equipaments tot i remarcar que encara hi ha qüestions per resoldre.

Després dels diversos problemes i endarreriments que han patit les obres de construcció d'aquests centres, finalment les escoles L'Olivera i Turó de Can Mates i l'IES Pla i Farreras han pogut celebrar, aquest dimecres, la seva inauguració oficial.

La consellera d'Educació, Marta Cid, ha agraït els esforços i la paciència que han tingut, en alguns casos, els equips docents i les famílies, i ha remarcat l'esforç que s'ha fet des de l'administració, amb una inversió de prop de 12 milions d'euros en total, per construir aquests centres, que ha qualificat d'absolutament necessaris'. I és que, segons ha afirmat la consellera, Sant Cugat patia un endarreriment pel que fa a centres educatius que era important corregir, sobretot tenint en compte la forta demanda que pateix 'la ciutat més jove del país'.

Marta Cid

És molt important l'esforç d'inversió que suposa la construcció d'aquestes infraestructures escolars, del tot necessàries pel creixement de Sant Cugat.


També l'alcalde de Sant Cugat s'ha felicitat de la inauguració d'uns centres que, en alguns casos ja fa un any que funcionen, i ha remarcat l'esforç que s'ha fet en els darrers anys per donar resposta a la forta demanda de places d'ensenyament que hi ha a la ciutat.

Lluís Recoder

És un dia de satisfacció, estem contents d'inaugurar oficialment uns centres que funcionen des de principi de curs, i algunes des del curs passat. És una satisfacció per la ciutat veure que el mapa escolar es va executant


La mateixa satisfacció l'han expressat els responsables d'aquests centres educatius, que en alguns casos, acaben de veure finalitzades les obres. Tot i això, les respectives directores han aprofitat per posar sobre la taula alguns problemes i serrells pendents. Escoltem la directora del CEIP L'Olivera, Núria Garcia.

Núria Garcia

Avui és un dia que estem contents perquè podem dir que ja hem acabat, però tampoc s'ha acabat del tot perquè tenim feina per endavant. És un dia per dir que l'escola és fabulosa però que encara hi ha coses per enllestir


En aquest sentit, des de L'Olivera demanen que es resolguin els problemes de la cuina, que de moment, els impedeixen cuinar allà mateix, mentre que al CEIP Turó de Can Mates denuncien l'aparició d'esquerdes a la pista poliesportiva destinada als cursos de primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.