La pista poliesportiva i un pati del CEIP Turó de Can Mates, amb deficiències a causa de l'argila del sòl


  • Comparteix:

La pista poliesportiva i el pati de infantil del CEIP Turó de Can Mates pateixen un problema d'esquerdes i desperfectes a causa de la composició del sòl on s'han construït. Segons la direcció del centre i l'Ajuntament, la Generalitat s'ha compromès a corregir aquestes deficiències. L'equip de govern avança que no recepcionarà les obres fins que s'arreglin els desperfectes.

El terreny on s'han construït la pista poliesportiva i el pati infantil del CEIP Turó de Can Mates conté argiles expansives que causen esquerdes i trencaments del terra. Les pluges dels darrers dies, a més, han agreujat la situació, ja que l'aigua incrementa aquests moviments de terres.

De moment, aquest dijous han començat les obres per corregir les deficiències del pati infantil, que ja està en ús. La pista poliesportiva s'arranjarà més endavant, ja que aquest espai encara no s'utilitza, a l'espera que hi hagi alumnes de primària. Així ho explicava la directora de l'escola, Montserrat Montesinos, coincidint amb la visita de la consellera d'Educació, aquest dimecres.

Montserrat Montesinos

Existeix el compromís de l'administració de solucionar aquestes qüestions. Aquest dijous, es començarà a arreglar el pati de primària.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, ha confirmat que aquest CEIP té mancances per resoldre i ha assegurat que la Generalitat ha mostrat 'una bona predisposició per corregir els desperfectes. La tinenta d'alcalde ha afegit que l'Ajuntament només recepcionarà les obres quan s'hagin corregit les deficiències del centre.

Àngels Solé

Recepcionarem l'obra quan s'hagin solucionat aquestes qüestions. Si no, l'Ajuntament hauria d'assumir les despeses en concepte de manteniment.


Àngels Solé també ha explicat que estan a l'espera que Fecsa finalitzi la connexió elèctrica perquè l'escola deixi de funcionar amb grups electrògens provisionals. Segons la tinenta d'alcalde, el consistori està presionant la companyia perquè acceleri els treballs.

El CEIP Turó de Can Mates va entrar en funcionament el curs passat pel que fa als mòduls d'educació infantil, i que durant l'any 2005 s'han acabat els treballs de construcció de l'espai per als alumnes de primària La consellera d'Educació, Marta Cid, ha inaugurat el centre educatiu aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.