Uns desconeguts ataquen la casa d'una advocada de Sant Cugat amb un artefacte incendiari


  • Comparteix:

La Policia busca l'autor que la matinada de dimarts va intentar cremar la casa del número 35 del carrer Sant Esteve de Sant Cugat. Un desconegut va llançar un còctel molotov mentre els sis membres de la família, dos dels quals són menors, dormien a l'interior. La família sospita de l'entorn professional de la dona, que treballa com a advocada.

El còctel molotov va esclatar esbotzant portes i persianes i enderrocant un sostre de claraboia del primer pis. Segons ha explicat la dona, Lourdes Llorente, de 38 anys, l'artefacte només ha produït ferides lleus al marit i un dels nens, però afirmen que l'atac podria haver acabat en homicidi. Un dels veïns del carrer Sant Esteve, Saül Borda, va ajudar la família a sortir de la casa:

Saül Borda

El primer que vaig fer va ser treure els nens. Després em van dir que hi havia gent gran i les vaig treure. Però la casa ja era plena de fum i la primera planta cremava.


No és l'únic atac que pateix la família. El 23 de juny passat un desconegut va cremar també el vehicle de la dona. La família assegura que des de l'atac els dos fills, de 7 i 5 anys, estan traumatitzats i pateixen malsons.

La Policia Nacional ha explicat que estan investigant el cas i han confirmat que l'atac ha estat intencionat. La santcugatenca creu que l'autor de l'atac està relacionat amb la seva professió i podria ser algun client.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.