Els socis de l'Esbart decideixen avui si opten per comprar l'edifici que acull l'entitat

Els propietaris de l'immoble l'han posat en venda

Societat

Publicat el 15/feb/06 per Miquel Herrada

Els socis de l'Esbart Sant Cugat decidiran aquest vespre en assemblea si opten al dret de tempteig per comprar l'edifici que acull l'entitat i que la propietat ha decidit posar en venda. Des de la Junta aposten per buscar col·laboradors i patrocinadors per assumir l'operació de compra, tot i que la decisió final dependrà de la postura majoritària dels membres de l'entitat.

L'Esbart Sant Cugat ha explicat, en un comunicat, que el local que actualment ocupa l'entitat està en venda i que en breu venç el termini perquè l'Esbart exerceixi el seu dret de tempteig en el procés de compra. Davant d'aquesta situació, la Junta ha convocat per aquest vespre una assemblea de socis que haurà de decidir si l'entitat aposta o no per entrar en una operació de compra, que implicaria buscar col·laboracions i patrocinis per poder-la assumir. Així ho ha explicat la presidenta de l'Esbart, Imma Bové.

Imma Bové

Ara hem de decidir si entrem o no en el tampteig. Això és el que estem valorant. Però abans de prendre la decisió volem fer una assemblea de socis per veure què podem fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Esbart ocupa el local del carrer Migdia des de l'any 1981, però no és l'única entitat que utilitza l'immoble. Des de la Junta anuncien, a més, que hi ha altres entitats interessades a fer servir la mateixa seu.