Sant Cugat i Rubí volen habilitar una zona de passeig al Torrent dels Alous


  • Comparteix:

Els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí es plantegen convertir la zona del Torrent dels Alous en un espai de passeig per als veïns. Els dos veïns estan a l'espera que l'Incasol, propietari dels terrenys, publiqui un estudi sobre l'àrea per determinar les accions concretes que s'hi duran a terme.

Els tinents d'alcalde de Medi Ambient de Sant Cugat i Rubí van visitar la zona divendres passat. Eduard Pomar i Xavier Reinaldos van acordar arranjar el torrent per convertir-lo en una zona de passeig per als veïns. No obstant això, els municipis estan l'espera que l'Incasol, propietari dels terrenys, publiqui un estudi sobre l'àrea per determinar les accions que s'hi duran a terme. Escoltem Eduard Pomar, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Eduard Pomar

Hem d'esperar un projecte sobre els terrenys de l'Incasol, propietari de la zona, per decidir quines accions tirem endavant conjuntament.


Mentrestant, l'àrea de Medi Ambient de Sant Cugat prendrà mesures per millorar el camí del Torrent dels Alous. Eduard Pomar ha avançat que es netejaran diferents zones on s'aboquen residus il·legalment.

Eduard Pomar

L'Ajuntament ha decidit netejar unes zones del camí de Torrent dels Alous on es fan abocaments il·legals de residus.


El Torrent dels Alous està comprès entre els termes municipals de les dues localitats. L'àrea, que es troba a tocar de l'AP-7, recorre prop de cinc quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.