La bossa dissenyada per l'Any del Mil·lenari s'inclou en el catàleg de disseny '1.000 bags, tags & labels'


  • Comparteix:

La bossa de paper dissenyada pel florestà Carmelo Hernando per l'Any del Mil·lenari ha estat incorporada al prestigiós catàleg de disseny per a professionals '1.000 bags, tags & labels' en l'edició d'enguany. Des de l'Ajuntament, l'alcalde s'ha felicitat per la notícia i ha dit que des del consistori sempre s'intenta que el disseny de la ciutat combini el més tradicional amb un sentit modern.

El disseny de la bossa que va realitzar l'estudi Osoxile per l'Any del Mil·lenari ha estat inclòs al prestigiós catàleg de disseny per a professionals '1.000 bags, tags & labels' en l'edició de 2006. En la bossa dissenyada per l'estudi que dirigeix el florestà Carmelo Hernando s'hi pot veure la façana del Monestir de Sant Cugat presidit per la rosassa.

Des del consistori s'han felicitat per la notícia i han explicat que des de l'Ajuntament sempre s'intenta fer les coses ben fetes, on el disseny que es fa a nivell institucional combini el més tradicional amb un sentit modern i de futur. Així ho ha dit l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Vaig rebre amb molta il·lusió la notícia i això és una mostra de que des de l'ajuntament intentem fer les coses bé i que el disseny que fem combina el que ens dóna identitat amb un sentit modern i de futur.


El catàleg, editat per l'escriptora i dissenyadora bostoniana Kiki Eldridge, està especialitzat en el disseny de bosses i etiquetes i és un referent del sector als Estats Units. En aquesta recopilació s'hi poden trobar peces dissenyades als Estats Units, Canadà, Espanya, Regne Unit i Països Baixos, entre molts d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.