L'Esbart busca finançament públic i privat per adquirir el local que acull l'entitat des del 1981


  • Comparteix:

La junta de l'entitat ha rebut el suport dels socis, en una assemblea celebrada dimecres

La junta de l'entitat ha rebut el suport dels socis, en una assemblea celebrada dimecres

L'Esbart Sant Cugat està buscant finançament per comprar l'edifici que acull l'entitat des de fa 24 anys i que ara la propietat ha decidit posar en venda. Reunits en assemblea, els socis de l'entitat han donat suport a la intenció de la Junta d'exercir la seva opció de tanteig per adquirir l'immoble, tot i que no es descarta la possibilitat que una promotora compri l'edifici i construeixi un nou local i vivendes.

Els socis de l'Esbart han acceptat la proposta de la junta directiva d'optar a la compra de l'edifici que acull la seu de l'entitat des de l'any 1981. Ara, la Junta està buscant suport econòmic de les administracions i empreses de l'entorn per tal d'adquirir el local, tot i que no descarta altres opcions, com per exemple que una promotora immobiliària adquireixi l'immoble i hi construeixi un nou local i vivendes. Així ho ha explicat la presidenta de l'Esbart, Imma Bové.

Imma Bové

Hi ha diverses opcions. O bé trobar els recursos necessaris per realitzar la compra o bé pactar amb una empresa perquè construeixi un nou edifici. A nosaltres ens interessaria trobar diners per poder-nos quedar amb el local.


Bové assegura que la Junta està iniciant contactes per trobar finançament públic i privat entre les administracions i empreses de l'entorn. La presidenta de l'Esbart diu que estan pendents d'una resposta per part de l'Ajuntament.

Imma Bové

Estem mirant per tot arreu, tant a empreses com a administracions. De fet, estem esperant una resposta de l'Ajuntament.


Bové ha explicat que hi ha una empresa interessada en adquirir l'immoble que ja ha realitzat una proposta de compra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.