Els alpinistes del CMSC, decebuts amb l'Ajuntament i les empreses pel nul suport a la seva expedició a l'Everest


  • Comparteix:

Els muntanyistes esperen poder fer el cim la primavera del 2007 si obtenen finançament

Els muntanyistes esperen poder fer el cim la primavera del 2007 si obtenen finançament

L'expedició del Club Muntanyenc Sant Cugat a l'Everest, prevista per aquesta primavera, s'ha hagut de posposar per falta de pressupost. Tot i que els set alpinistes havien retallat el pressupost inicial de 174.000 euros a gairebé la meitat, finalment no hi ha hagut cap empresa que hagi donat suport al projecte.

Els set expedicionaris del Club Muntanyenc Sant Cugat no podran ascendir finalment al cim de l'Everest, si més no aquest any, després que hi hagin hagut de renunciar per falta de pressupost. Els 174.000 euros previstos inicialment s'havien reduït a gairebé la meitat però, tot i així, no s'ha trobat cap empresa que s'hagi volgut implicar en el projecte.

Els membres de l'expedició se senten molt decepcionats pel poc suport obtingut per part de les empreses de la ciutat. A més, lamenten que el compromís que, segons diuen, va assumir l'alcalde no s'hagi traduït finalment en suport econòmic. Escoltem un dels màxims responsables de l'expedició, l'alpinista Jordi Bosch.

Jordi Bosch

Teníem un compromís verbal de l'alcalde que l'Ajuntament ens donaria suport econòmic, però quan ha arribat l'hora de la veritat ens han dit que no.


Els integrants de l'expedició també s'han queixat de la falta de suport que han rebut per part dels responsables del Club Muntanyenc davant la negativa municipal de finançar part de l'expedició.

L'expedició ha buscat patrocionadors privats entre els comerços i les grans i mitjanes empreses que hi ha a Sant Cugat. La falta de resposta ha estat un altre motiu de decepció per part dels integrants de l'expedició. Jordi Bosch.

Jordi Bosch

Estem decepcionats perquè hi ha ciutats més petites i amb un nivell de vida inferior que han rebut ajudes.


Assolir el cim de la muntanya més alta del món continua sent l'objectiu de l'expedició del Club Muntanyenc de cara la primavera del 2007. El grup d'alpinistes, que s'ha reduït a la meitat per raons pressupostàries, està format per Antoni Pifarré, Martí Mañosas, Joan Antoni Barril, Xavi Aymar, Jordi Bosch, Joan Castanyer i Josep Maria Casajoana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.