Ja està obert el termini perquè les entitats s'adhereixin a la guia 'Viu l'estiu' del 2006


  • Comparteix:

El llibret estarà a disposició dels santcugatencs a partir de l'1 d'abril

El llibret estarà a disposició dels santcugatencs a partir de l'1 d'abril

Les entitats santcugatenques que programin activitats per aquest estiu destinades a nens i joves tenen temps fins l'1 de març per adherir-se, a través de la xarxa, a la guia 'Viu l'estiu' que anualment elabora l'Ajuntament. Aquesta guia, que es distribuirà a partir de l'1 d'abril, pretén donar resposta a les necessitats educatives i lúdiques que tenen els més menuts durant el període estiuenc.

Aquesta setmana ha quedat obert el termini perquè totes les entitats i associacions santcugatenques que preparin activitats destinades a nens i joves, d'entre 13 i 26 anys, per aquest estiu s'adhereixin a la guia 'Viu l'estiu', que des de finals dels anys 80 edita l'Ajuntament.

La tècnica de Joventut de l'Ajuntament Maria Farriol explica així quins són els terminis establerts una vegada l'entitat ha realitzat la seva sol·licitud a través de la pàgina web del consistori.

Maria Farriol

El dia 1 de març és la data límit per sol·licitar l'adhesió al 'Viu l'estiu'. Abans del 8 les entitats tindran resposta de si estan admeses o no, de com es publicarà...


La finalitat del 'Viu l'estiu' és oferir una alternativa educativa i de lleure per a les vacances d'estiu. L'oferta engloba tot tipus d'activitats per a nens i joves, que van des de les clàssiques propostes esportives fins a la realització de tallers o estades d'estiu. Farriol explica quines són les activitats que acostumen a figurar a la guia.

Maria Farriol

Les activitats que solen aparèixer són; escoles i campus d'esports, casals i estades diverses, campaments, colònies, tallers i cursets, jocs i activitat...Aquestes són les tipologies que s'emmarquen en els diferents apartats previstos.


El 'Viu l'estiu' d'enguany es publicarà l'1 d'abril, amb la suficient antelació perquè els pares i mares puguin planificar les vacances dels seus petits, i es podrà obtenir a través de la revista municipal, on s'encartarà un exemplar, a la Casa de Cultura, a la Biblioteca i al Punt d'Informació al Ciutadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.