Ràdio Sant Cugat inicia l'emissió des dels nous estudis del carrer Plana de l'Hospital


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha estrenat aquest dimecres noves instal·lacions al carrer Plana Hospital. Amb aquest trasllat, el tercer que farà l'emissora municipal, la ràdio enceta una nova etapa que estarà marcada per la voluntat d'ampliar serveis i oferir un ampli ventall de productes audiovisuals que aniran des de la pròpia ràdio fins a la televisió, sense oblidar el portal d'internet.

A partir d'aquest mateix dimecres, Ràdio Sant Cugat s'ubica al número12-14 del carrer Plana Hospital, en uns nous estudis que permetran ampliar els serveis que ja ofereix, aquesta emissora.

I és que el canvi de local marcarà també l'inici d'una nova etapa en la qual Ràdio Sant Cugat s'adapta plenament al segle XXI i fa un pas important cap a la difusió dels contingut a través de 3 mitjans: ràdio, internet i televisió. Així ho ha remarcat el coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

És un pas molt important per la història d'aquesta emissora. Podríem dir que obrim una tercera etapa, ja d'implantació al que ha de ser el segle XXI i on primarà la possibilitat de difondre els continguts a través de 3 camps: vídeo, àudio i internet


Entre els projectes previstos hi ha un pacte d'acord amb Televisió de Sant Cugat per fer continguts conjunts o la posada en funcionament, a partir del 2007, del canal públic de Televisió Digital Terrestre amb vuit municipis del Vallès sud. També es crearà un diari digital i es mantindrà l'actual servei de notícies a través de les webs www.radiosantcugat.com i www.esportenmarxa.com. A més, la nova seu de la ràdio s'enllaçarà amb la Casa de Cultura a través de la fibra òptica per poder utilitzar la sala d'actes com un plató amb públic.

Per fer possible tot això, el nou local del carrer Plana Hospital compta amb 280 metres quadrats on s'han instal·lat diversos estudis de ràdio, un plató de televisió i taules d'edició que permetran elaborar tots aquests continguts. Tot aquest projecte ha suposat una inversió de prop 500.000 euros.

El coordinador de l'OAMCIC ha assegurat que l'emissora municipal inicia aquesta etapa amb forces renovades i amb la il·lusió de continuar acompanyant el dia a dia i el creixement de la nostra ciutat.

Xavier Fornells

Obrim una tercera fase carregats d'il·lusió i d'expectatives. La ràdio es renova i creix, igual que ha crescut la ciutat. Volem acompanyar la ciutat en aquest creixement i tenir un paper clar d'arrelament


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat l'emplaçament cèntric de les noves instal·lacions i ha assegurat que aquest era un canvi necessari i que ha de permetre a l'emissora municipal oferir cada dia un millor servei a la ciutat.

Lluís Recoder

Ràdio Sant Cugat es mereixia aquestes instal·lacions i això ha de servir per donar cada vegada un millor servei des d'aquesta vocació de servei públic de l'emissora


Ràdio Sant Cugat va néixer el 13 de juny de 1982 com a emissora lliure en un local del passatge Sant Antoni. Després d'uns anys, l'emissora va haver de tancar temporalment, fins al 1989, quan va tornar a reaparèixer amb la freqüència municipal 91.5 FM i ja ubicada als estudis del carrer Sant Jordi, on ha continuat fins ara.

Les emissions des del nou local del carrer Plana Hospital han començat amb el butlletí horari de les 20 hores d'aquest dimecres, 22 de febrer i durant els propers dies les instal·lacions aniran entrant progressivament en funcionament a mesura que es vagi ultimant el trasllat. La previsió és fer la inauguració oficial pels volts de la festa de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.