La Generalitat accepta la cessió de terrenys de l'Ajuntament per construir la comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

El govern català ha fet el mateix tràmit amb Cerdanyola i Rubí

El govern català ha fet el mateix tràmit amb Cerdanyola i Rubí

La Comissió d'Economia de la Generalitat ha acceptat la cessió feta per l'Ajuntament de Sant Cugat d'un terreny de 1.600 metres quadrats al sector del Pont de Can Vernet per construir la comissaria dels Mossos d'Esquadra. El govern català ha fet el mateix tràmit amb els ajuntaments de Rubí i Cerdanyola, on també està prevista la construcció de comissaries que haurien d'entrar en funcionament el mes de novembre.

La Comissió de Govern d'Economia ha acceptat la cessió de diversos terrenys per a la construcció de tres comissaries de la Policia de la Generalitat, que entraran en funcionament el novembre d'aquest any 2006, i la constitució gratuïta d'un dret real de superfície per a la construcció d'una altra comissaria més.

En concret, la Comissió ha acceptat la cessió feta per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès d'un terreny de 1.620 metres quadrats, situat al carrer Alfons d'Aragó número 3, al sector del Pont de Can Vernet-Coll Favà. En aquests terrenys s'hi construirà una comissaria amb una dotació d'una setantena d'efectius.

La Comissió d'Economia ha fet el mateix tràmit amb els ajuntaments de Rubí, on hi haurà una vuitantena d'efectius, i Cerdanyola, amb el mateix nombre d'agents. Totes tres comissaries hauran d'entrar en funcionament el mes de novembre.

D'altra banda, la Comissió d'Economia ha acceptat la constitució gratuïta d'un dret real de superfície per un termini de 75 anys sobre un terreny de 1.280 metres quadrats, ubicat a la plaça d'Espanya número 1 de Barcelona, ofert per l'ajuntament de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.