El rei Carnestoltes ironitza sobre Torre Negra i Núñez i Navarro en el seu pregó

Societat

Publicat el 2/feb/08 per Josep Gimeno

El gall del Monestir, convertit en rei Carnestoltes, ha ironitzat enguany sobre Torre Negra i la compra d'un part de la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) en un pregó en format de programa electoral. Davant de prop de 300 persones, el pregó també ha animat els santcugatencs a participar en la festa d'aquest cap de setmana.

La proximitat de les eleccions espanyoles ha marcat el format del pregó del Carnaval d'enguany. El rei Carnestoltes, protagonitzat enguany pel gall del Monestir, ha aprofitat l'ocasió per llençar les seves propostes electorals a la població.

Entre les promeses electorals, hi destaca la compra d'una part dels lavabos dels santcugatencs a un preu desmesurat per afrontar la hipoteca, en al·lusió a la compra d'un part de la seu del CMSC per part de l'Ajuntament. Escoltem el gall del Monestir.

Gall del Monestir

L'Ajuntament us comprarà el lavabo de casa a uns quants milers d'euros per metre quadrat. Amb els diners, igual que el CMSC, us feu una reducció de la hipoteca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per reduir els problemes d'accés a l'habitatge, el rei Carnestoltes també ha proposat l'ocupació del Monestir i del Palau Abacial. En aquestes espais, el rei aposta per recuperar 'els llits comunals' on celebrar 'orgies bestials'. Amb aquestes mesures, el rei gall del Monestir vol que Sant Cugat no es torni a dir mai més Sant Hipotecat del Vallès.

Torre Negra i la immobiliària Núñez i Navarro tampoc no s'han lliurat del sarcasme del pregó. Per acabar amb aquest conflicte urbanístic, el gall ha defensat convertir Sant Cugat en capital del vi amb la plantació de vinyes a Torre Negra i convidar Núñez i Navarro a 'una borratxera'.

Gall del Monestir

Aquest poble ha de tornar a ser la capital del vi. Plantarem vinyes a Torre Negra i convidarem el Núñez a la borratxera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La lectura del pregó ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça d'Octavià amb la presència de prop de 300 persones.


Mira els vídeos del Carnaval d'enguany.