Comença amb èxit el Carnaval amb la cercavila, el ball de gitanes i el pregó


  • Comparteix:

Sant Cugat inicia amb èxit les activitats de Carnestoltes amb la cercavila, el tradicional ball de gitanes i el pregó. Unes 200 persones s'han sumat a les activitats que s'han completat amb pa i botifarra d'ou i una tassa de brou per a tots aquells qui han volgut. La festa ha continuat a la tarda amb el concurs de comparses, el cercatasques i el ball de carnaval a la nit.

Tot i que es preveia mal temps, finalment el sol ha acompanyat l'inici de les activitats de carnaval d'enguany. Unes 200 persones entre organitzadors i santcugatencs disfressats han seguit la cercavila d'enguany que ha acabat a la plaça d'Octavià. Un cop a la plaça tots els assistents han pogut escoltar el pregó on el rei Carnestoltes que ha convidat a la gresca i el descontrol.

pregó

Proclamo la setmana de la gresca, de la festa i la bogeria, del món capgirat del revés, de la disbauxa sense final.


Amb un to reivindicatiu, el pregoner ha destacat alguns dels problemes que ha patit la ciutat durant l'any, com el preu de l'habitatge, el mosquit tigre i el papers de Salamanca. La festa ha continuat amb el ball de gitanes a càrrec de 8 parelles i els organitzadors han venut pa amb botifarra d'ou i brou. Des de Profeslo, Quim Pla s'ha mostrat molt satisfet del resultat i perquè el temps ha acompanyat.

Quim Pla

El temps està acompanyant. Ha estat un carnaval amb molt sol i molta participació i demà si plou, les activitats les farem al Club Muntanyenc.


Les activitats han continuat aquest dissabte amb el concurs de comparses, el cercatasques i el ball. Diumenge continua la festa amb les activitats infantils. En cas de pluja la festa es desplaçarà a la seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.