Centenars de persones assisteixen als actes de Carnestoltes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La pluja de diumenge no aconsegueix deslluïr la celebració per als més petits

La pluja de diumenge no aconsegueix deslluïr la celebració per als més petits

Una comparsa inspirada en el joc 'Qui és qui' ha estat la guanyadora del concurs de Carnaval d'aquest any a Sant Cugat, dotat amb un premi de 600 euros. Des de l'organització han fet una valoració molt positiva del nivell d'assistència d'enguany a les diferents activitats, que malgrat la pluja d'aquest diumenge, han pogut desenvolupar-se amb tota normalitat. Finalment, els actes per als més petits s'han traslladat a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.

El Carnaval ha arribat aquest cap de setmana a la nostra ciutat amb activitats per a totes les edats. Dissabte al matí el temps ha acompanyat i unes 200 persones han passejat pels carrers de la ciutat al cercavila que ha acabat a la plaça d'Octavià amb el ball de gitanes i el pregó. Precisament el pregó ha tingut enguany un to reivindicatiu que ha servit per repassar temes d'actualitat al municipi com l'arribada dels 'papers de Salamanca', la situació de l'Esbart després que hagin posat en venda el seu local o el preu de l'habitatge.

pregó de Carnestoltes

Si per ser la ciutat més de moda, els nostres fills hagin de marxar, què hi farem. Qui vol presumir ha de patir. I mira si hem patit, que som la ciutat preferida del 'mosquit tigre', tot i que ara ja ha marxat cap a les ciutat veïnes. Es deu haver assabentat del preu del metre quadrat


Les activitats de Carnestoltes han continuat al vespre, amb el concurs de comparses, el cercatasques, que per primera vegada incorporava un tiquet econòmic per participar-hi, i un ball a la seu del Club Muntanyenc. El premi a la millor comparsa, que aquest any ha estat de 600 euros, ha recaigut en un grup que anava disfressat del personatges del joc 'Qui és qui'.

Pel que fa als actes infantils, la pluja que ha caigut durant durant el matí de diumenge no ha impedit la celebració de la xocolatada i el ball, que s'han fet a la mateix seu del Club Muntanyenc.

Tant l'Ajuntament com Profeslo, organitzadors de la festa, s'han mostrat molt satisfets davant la resposta dels santcugatencs que any rere any acudeixen a les activitats de carnaval. Així ho ha manifestat, Quim Pla, de Profeslo.

Quim Pla

Ha anat molt bé a nivell de participació, també ha anat molt bé la col·laboració, les ajudes, la cordinació i hem anat solucionant els problemes, així que la valoració és molt positiva.


Recordem que els actes de la Nit Jove d'aquest mes de febrer s'han emmarcat dins la celebració del Carnaval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.