La llar-residència d'ASDI més a prop gràcies al concert benèfic del Rotary Club i l'OSJC


Temes relacionats

El Rotary i l'Orquestra Simfònica s'agermanen per col·laborar amb les entitats (17/des/07)


  • Comparteix:

El concert benèfic organitzat pel Rotary Club i la Fundació Música Simfònica i de Cambra ha permès recaptar més de 4.000 euros per a la futura llar-residència de l'Associació Pro-disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI). El concert també ha servit per presentar a la societat santcugatenca l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OSJC), amb un repertori centrat en peces de Brahms, Beethoven, Txaikosvki i Mozart, entre d'altres.

El Teatre-Auditori ha estat l'escenari aquest dissabte del concert benèfic 'Música per la solidaritat' a favor de la futura llar-residència d'ASDI. Unes 500 persones han col·laborat amb la seva presència i suport econòmic amb aquesta iniciativa que permetrà que el projecte d'ASDI estigui una mica més a prop dels dos milions d'euros que té de cost el projecte sencer.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, valora així la vetllada.

Enriqueta Guarch

Estem contents ja que la crida va ser un èxit. A més, l'orquestra ho va fer meravellosament bé.


El concert és fruit de l'agermanament el passat mes de desembre entre el Rotary Club de Sant Cugat i la Fundació Música Simfònica i de Cambra per col·laborar amb diferents concerts amb projectes d'entitats santcugatenques. El president del Rotary Club a la nostra ciutat, Jesús Ruiz, explica per què s'ha triat per aquest primer concert el projecte d'ASDI.

Jesús Ruiz

Sabíem que volien construir una llar-residència. Era una cosa concreta i una de les coses que ens va fer decidir es que beneficiava bastanta gent.


Aquest primer concert benèfic també ha servit per presentar a la societat santcugatenca l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya. El director de la formació, Jordi Picorelli, es mostra satisfet de l'actuació i de la resposta del públic.

Jordi Picorelli

El públic va respondre molt bé. Potser hi havia gent que no era habitual als concerts i hi van assistir per col·laborar, però van gaudir molt ja que teníem un programa molt variat


Tot i que encara el Rotary Club i la Fundació Música Simfònica i de Cambra no han triat el proper projecte amb el qual col·laboraran, han assegurat que davant l'èxit d'aquesta primera convocatoria portaran endavant més concerts benèfics.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.