Recoder lamenta la mort de Frederic Roda assegurant que la ciutat li deu ser coneguda pels seus valors d'estudi de la pau


  • Comparteix:

Des de la Unipau se sumen al condol i afirmen que 'ha estat un privilegi poder compartir camí amb Roda i aprendre d'ell

Des de la Unipau se sumen al condol i afirmen que 'ha estat un privilegi poder compartir camí amb Roda i aprendre d'ell

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha sumat a les mostres de condol per la mort del fundador de l'Institut Víctor Seix de Polemologia i la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda. Recoder ha assegurat que Sant Cugat li deu ser una ciutat coneguda pels seus valors d'estudi de la pau.

En nom de la ciutat, l'alcalde Lluís Recoder, ha volgut manifestar la tristesa i el condol per la pèrdua de Frederic Roda, fundador de projectes com la Universitat Internacional de la Pau, amb seu a Sant Cugat, o de l'Institut Víctor Seix de Polemologia, que des de fa uns anys dóna a conèixer el nom del guanyador del premi Memorial Joan XXIII per a la pau en una acte al nostre municipi.

Recoder ha assegurat que 'Sant Cugat deu a Frederic Roda el fet de ser una ciutat coneguda pels seus valors d'estudi de la pau' i ha remarcat la importància que té per casa nostra l'existència d'una entitat com la Universitat Internacional de la Pau.

Lluís Recoder

La mort de Frederic Roda ens colpeix. Era una persona que es feia estimar i que va contribuir a donar a conèixer Sant Cugat.


Precisament, la organització de la Universitat Internacional de la Pau ha emès un comunicat expressant el condol a la família i assegurant que 'per a tots ha estat un privilegi i un goig compartir el camí de la vida amb en Frederic, i poder aprendre d'ell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.