El Grup de Natura comença aquest dilluns les activitats del Dia Mundial de l'Aigua


  • Comparteix:

Els actes s'allargaran fins al mes de maig

Els actes s'allargaran fins al mes de maig

El Grup de Natura del Club Muntanyenc inicia aquest dilluns les activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua, que tindrà lloc el proper 22 d'aquest mes. La inauguració d'una exposició sobre la riera de Sant Cugat i una xerrada sobre el procés de privatització de l'aigua seran els primers actes de la programació, que s'allargaran fins a principis de maig. L'objectiu del Grup Natura és promoure la nova cultura de l'aigua entre la ciutadania.

Una exposició sobre la riera de Sant Cugat i una xerrada sobre la privatització de l'aigua a càrrec de l'ambientòleg Marc Gavaldà, autor del llibre 'La recolonización', donen el tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març. El membre del Grup Natura del Club Muntanyenc, Lluís Llerena, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora en què consistirà l'exposició sobre la riera que s'inaugurarà aquest dilluns al vestíbul de la seu de l'entitat.

Lluís Llerena

L'exposició explica quina és la riera de Sant Cugat i quin és l'estat de conservació, així com els problemes de degradació que té.


El següent acte tindrà lloc dimecres 15 de març, dia que el naturòpata i acupuntor, Josep Vicent Arnau Moya, realitzarà una xerrada sobre la qualitat de l'aigua que bevem. Una setmana després, coincidint amb el mateix Dia Mundial de l'Aigua, la seu del CMSC acollirà una xerrada sobre la naturalesa de l'aigua, a càrrec de la química Elena Santfeliu i del biòleg Lluís Llerena.

Aquesta sessió consistirà en una classe pràctica que procurarà transmetre als assistents la importància que té l'aigua en la nostra vida.

Lluís Llerena

Volíem fer una classe pràctica sobre què és l'aigua i quina importància té per la vida. I ho farem a través d'experiments científics que tothom qui vingui podrà veure.


El dia 29 d'aquest mes se celebrarà un debat sobre la nova cultura de l'aigua a Catalunya i, finalment, les activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua acabaran diumenge 7 de maig amb una visita matinal a la riera de Sant Cugat. El biòleg i autor del treball 'L'estat ecològic de la riera de Sant Cugat', Cesc Múrria, guiarà la sortida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.