Declaren nul·les les contribucions especials dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix


  • Comparteix:

El jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Barcelona ha declarat nul·les per defectes de forma les liquidacions en concepte de contribucions especials dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix. La sentència ordena a l'Ajuntament que retorni les quantitats cobrades al veïns amb els interessos corresponents.

El jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Barcelona considera 'nul·les de ple dret', per defectes formals, les liquidacions provisionals girades als veïns dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix en concepte de contribucions especials. La sentència, en data de 22 de febrer, també ordena a l'Ajuntament la devolució de les quantitats ingressades més els interessos legals corresponents.

La Plataforma del Contenciós Administratiu dels sectors 14-18 ha rebut satisfactòriament la sentència, tot i que amb prudència. Jaume Massanés és un dels seus membres.

Jaume Massanés

Ho hem rebut amb satisfacció, però amb cautela. Les sentències s'han de saber interpretar. Però és un primer pas.


Segons la plataforma veïnal, el consistori hauria d'iniciar un altre expedient de contribucions especials després de retornar les quantitats liquidades als residents de la zona. Jaume Massanés.

Jaume Massanés

Amb una primera interpretació, la sentència diu que les liquidacions són nul·les de ple dret per defectes de forma. Creiem que la justícia ordena que es reiniciï tot el procés.


La plataforma veïnal dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix està pendent de la resolució d'un altre recurs conteciós-administratiu sobre les contribucions especials del sector de l'entorn del Casal. A més, Jaume Massanés ha indicat que els veïns del sector 11-13 de Mira-sol també presentaran un contenciós-administratiu contra les contribucions especials aprovades en l'últim ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.