El comitè d'empresa de TVE denuncia censura a 'l'Informatiu migdia'


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de TVE de Catalunya denuncia que la direcció general de l'ens estatal va censurar 'l'Informatiu migdia'. Segons l'organisme, la direcció de RTVE va suspendre dijous l'emissió després que es fes referència al posicionament dels treballadors respecte el pla de reestructuració de l'emissora. Per aquest motiu, el comitè demana el cessament de la directora general de l'ens.

El comitè d'empresa assegura que la direcció general de RTVE va obligar a suspendre l'emissió de 'l'Informatiu migdia' del dijous passat. Segons l'organisme, la decisió de la direcció es va prendre després que a l'informatiu donés a conèixer el posicionament dels treballadors respecte el pla de reestructuració de l'ens. El comitè considera que l'actuació de la direcció viola la legitimitat de les protestes dels treballadors.

Per aquest motiu, el comitè ha tornat a demanar el cessament de la directora general de l'ens, Carmen Caffarel. Pedro Alcaraz és president del comitè d'empresa de TVE a Sant Cugat.


Pedro Alcaraz

Demanem la dimissió de Carmen Caffarel perquè no ha defensat els interessos de RTVE ni dels seus treballadors.



L'assemblea de treballadors ha convocat una concentració davant del Palau de la Generalitat el dissabte 18 de març. El col·lectiu també ha convocat una aturada en l'emissió per al 27 de març. Escoltem Pedro Alcaraz.


Pedro Alcaraz

L'aturada seria de 4 hores. Dues al matí, coincidint amb l'informatiu, i dues més a la tarda.



El pla de sanejament per a RTVE que preparen la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) i la cadena estatal preveu la reducció de les desconnexions territorials que TVE fa a Catalunya i el tancament de Ràdio 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.