Narcís Castanyer dimiteix com a president del CMSC i convoca eleccions per al 26 d'abril


  • Comparteix:

Castanyer ja havia anunciat, en iniciar aquest mandat, que deixaria el càrrec quan s'acabés la nova seu

Castanyer ja havia anunciat, en iniciar aquest mandat, que deixaria el càrrec quan s'acabés la nova seu

Narcís Castanyer ha presentat la dimissió com a president del Club Muntanyenc, dos anys abans d'acabar el seu tercer mandat. Castanyer i la resta de càrrecs de la comissió permanent de la Junta Directiva deixen la primera línia de l'entitat després d'haver culminat el procés de construcció i posada en marxa de la nova seu del Club. Castanyer ha dit que a partir d'ara es dedicarà a reciclar-se i descansar, i ha descartat ocupar altres càrrecs en entitats o partits polítics.

Després de 10 anys com a president del CMSC, Narcís Castanyer ha presentat la renúncia d'aquest càrrec. Castanyer i la resta de membres de la comissió permanent de la Junta Directiva marxen a la meitat del seu tercer mandat, tal com ja havien anunciat, un cop han vist culminat el principal projecte de l'entitat dels últims anys: la construcció i posada en marxa de la nova seu de la Rambla del Celler. Castanyer ha explicat que la renúncia es va posposar fa dos anys, quan es van convocar les últimes eleccions, fins veure convertit en realitat el projecte de la nova seu.

Narcís Castanyer

He allargat a un tercer mandat la meva gestió perquè en les últimes eleccions, fa dos anys, el Club estava en ple procés de construcció de la nova seu. Era un moment poc prudent per l'estabilitat i l'economia del CMSC.


Les eleccions estan previstes pel 26 d'abril. Fins llavors, el Club estarà dirigit per una gestora que encapçalarà el propi Castanyer, tal com ja ha estat comunicat a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Narcís Castanyer

El president de la Federació nomenarà una gestora, que presidiré probablement jo, durant aquest període electoral. Les eleccions es convoquen el 15 de març i se celebraran el 26 d'abril.


A nivell personal, Narcís Castanyer ha dit que a partir d'ara es dedicarà a reciclar-se i descansar. Castanyer ha negat que tingui la intenció de vincular-se a altres entitats o d'ocupar càrrecs polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.