Un accident entre dos autocars, dos camions i un turisme a l'AP7 provoca 17 ferits de diversa consideració


  • Comparteix:

Un accident a l'AP-7, a l'alçada de l'Hospital General de Catalunya, ha provocat aquest dimecres 17 ferits, un d'ells de gravetat. En el sinistre s'han vist implicat 5 vehicles, entre ells 2 camions i dos autocars on viatjaven jubilats. El ferit més greu és el conductor d'un dels autocars, que ha hagut de ser evacuat en helicòpter fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

L'accident s'ha produït cap a un quart de sis de la tarda, quan segons les primeres hipòtesis, un dels camions implicats en el sinistre ha envaït el carril del costat, provocant un accident múltiple que ha afectat dos camions, un turisme i dos autocars que portaven jubilats.

Així ho ha explicat el cap de torn de Trànsit de l'àrea Regió Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

El primer camió ha envaït el carril paral·lel per on circulava el turisme i a partir d'aquí s'han produït diferents encalços dels autocars que circulaven darrera dels camions


En total, i segons els Mossos, entre els dos autocars viatjaven unes 85 persones, de les quals 17 han estat traslladades a diversos centres hospitalaris amb ferides de diversa consideració. La resta dels viatgers han estat traslladats a l'àrea de Bellaterra.

El ferit més greu és el conductor d'un dels autocars, que ha quedat atrapat dins el vehicle. Finalment ha estat evacuat en helicòpter i traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Escoltem Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Hem traslladat 17 persones a centres hospitalaris i en principi comptem amb un ferit greu, que és el conductor del primer autocar, que ha quedat atrapat dins el vehicle


Un dels autocars implicats en la col·lisió feia el recorregut Pamplona-Lloret de Mar i transportava 48 passatgers de l'Imserso, mentre que l'altre feia el trajecte l'Armentera-Igualada i transportava també mig centenar de persones.

L'accident ha obligat a tallar l'autopista AP-7 en els dos sentits de la marxa durant prop de 2 hores, provocant importants retencions de fins a 20 quilòmetres. A banda dels nombrosos efectius policials, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter del RACC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.