Jordi Pujol presideix la presentació de la fundació 'Dr. Iván Mañero' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Unes 300 persones han assistit a la presentació en societat de la fundació privada 'Dr. Iván Mañero' que ha tingut lloc aquest dijous al vespre en un sopar al Teatre-Auditori. Tots els diners recaptats aniran destinats a un hospital de Guinea Bissau, a l'Àfrica. A l'acte hi ha assistit l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, com a president honorífic de la fundació, així com la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, en representació de l'alcalde.

La fundació privada 'Dr. Iván Mañero', amb seu a Granollers, va néixer l'estiu de l'any passat. El president honorífic de l'organització, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, explica què el va engrescar a participar en la iniciativa.

Jordi Pujol

El doctor Mañero fa goig mirant de recuprerar gent que ha quedat malmesa per les mines a Guinea Bissau.


La presidenta de la fundació, Ruth Mañero, explica l'objectiu de l'organització.

Ruth Mañero

És una fundació que col·labora amb l'ONG Amic. Ho hem fet aquí a Sant Cugat perquè ens havien parlat del Teatre-Auditori.


La tinenta d'alcalde de Seveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta per la ciutat.

Carmela Fortuny

És un orgull per Sant Cugat i pel nostre auditori que hagin triat aquesta ubicació.


El Màgic Andreu i la cantant Mònica Green han acabat d'amenitzar una nit que ha servit per recollir donatius per un hospital de Guinea Bissau, a l'Àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.